top of page

Een passie, een gevoel, een droom. Vanuit deze elementen werd het Fiks fietsatelier geboren. Op een unieke locatie in Aalst settelde het Fiks atelier zich in 2021. We toverden deze industriële plek om tot een gezellige plek waar fietsers (& hun fiets) kunnen thuiskomen. In het atelier kan je jouw fiets met een gerust hart achterlaten. Verder hebben we een uniek aanbod aan fietsen en accessoires. We zoeken steeds naar producten met een passend (duurzaam) verhaal. Alles getest en goedgekeurd door de fikser himself!

DSC_5775.JPG

ATELIER

Diensten
 

Bij FIKS fietsatelier kan je terecht voor herstellingen van alle merken.  Specialiteit van het huis zijn racefietsen. Opleidingen en certificaten van bekende merken zoals Shimano, Sram, Campagnolo, Rockshox, Bosch, ... werden gevolgd en volbracht om een zo goed mogelijke service te bieden.  Kortom, de fikser is een krak in zijn vak!

DSC_5785.JPG
                                        Site Du Parc 


Het atelier is gelegen in de oude kousenfabriek aan het park van Aalst. Dit zorgt voor een uniek kader met een industrieel karakter. Als fietshersteldienst maakt FIKS deel uit van  het collectief "les créateurs du parc". Dit is een verzameling van kunstenaars, ambachten en andere creatieve duizendpoten. De site zelf werd volledig omgetoverd tot een nieuwe social hub in Aalst waar men terecht kan om te sporten, spelen, drinken en eten.
du-Parc_website_logo-Les-Créateurs-du-Parc_200x200px.jpg
du-Parc-geschiedenis.jpg
duparc-logo-3.png
bottom of page